21 окт.

Най-подходящият отоплителен уред за всяко домакинство се избира трудно. Студените дни вече дойдоха у нас. Температурите падат, а нашите домове изстиват. Не всички могат да разчитат на парното, доста хора предпочитат да се отопляват на печки. Понякога това решение е доста по-икономично, защото не винаги всички стаи имат нужда да бъдат отоплявани. През нощта можете за загасите вашия отоплителен уред в помещението, което не се ползва и така ще спестите доста ток. Разнообразието от отоплителни уреди винаги ни разколебава, защото не можем да си изберем уреда, който искаме да ни топли. Винаги се съобразяваме с цената и качеството. Най-често избираме нещо по лична преценка, защото често консултантите в магазина не могат да ни обяснят всички подробности за стоката, която продават.

най-подходящият отоплителен уред

Понякога в бързината купуваме най-неподходящия отоплителен уред, който се оказва, че не може да покрие нуждите ни. Той не ни сгрява достатъчно, или пък хаби доста електроенергия. Затова трябва да си купим нещо, което ще е по джоба ни и същевременно ще е качествено и ефикасно.
Наскоро си поръчах подов конвектор Tesy CN 206 ZF, от когото в момента цялото семейство е във възторг! С него мога да контролирам желаната температура, има надеждна защита от прегряване, а нивото му на шум е изненадващо ниско. На практика е безшумен. Оборудвах двете стаи с него и съм много доволен. Успява да затопли цялата стая изключително бързо и ефикасно. Не се притеснявам от детето да не го преобърне, защото конвекторът има защита при такива ситуации.

 

Ако пък не дай си Боже уредът се развали, мога да разчитам на неговата 24 часова гаранция. Цената му в момента е само 89 лева, а ефектът му е огромен. Вече не мръзнем вкъщи и топлината отново се завърна. Препоръчвам на всички, които искат да не мръзнат и да са здрави на направят моя избор и да си поръчат този полезен отоплителен уред.

 

Поръчайте подов конвектор Tesy CN 206 ZF ТУК

най-подходящият отоплителен уред