Говорещ апарат за кръвно налягане BP1307
20 ное.

Никой не обича да е болен. И да ходи по лекари. За да избегнете неприятната и честа среща с доктора е време сами да контролирате вашето състояние.
Днес вече с прецизна точност и лекота можете да следите кръвното си налягане и пулсовата честота с най-новия говорещ на български език апарат за измерване на кръвното налягане – Unimark 1307.

Апаратът ви съобщава получените резултати на български език, като по този начин ако имате проблеми със зрението ви спестява много време и ви олеснява напълно.

Резултатите от измерванията се записват в две директории, които имат памет за 60 измервания на дариктория. Вие решавате в коя директория да ги съхраните. Едната директория е за вашите стойности, а другата можете за използвате за ваш близък човек, който ще ползва апарата.

Тези директории имат функцията час и дата, т.е. запазват часа и датата на измерванията. По този начин много по-лесно се анализирате причините за вашите проблеми с кръвното налягане, причинени от атмосферни явления, празненства, стресови ситуации, неправилно хранене и др.
За Ваше удобство, апаратът има функция да осреднява резултатите от сутрешните и вечерните измервания. На базата на това получавате средната стойност за цялата изминала седмица на кръвното ви. Всички тези данни ги получавате чрез гласова комуникация на български език чрез натискане само на едно копче!

Ако имате сърдечни смущения, апаратът гласово ви алармира за аритмия. Това ще ви помогне да избегнете усложнения и ще е знак, че трябва да посетите кардиолог.

Гласовият апарат за кръвно налягане има голям екран, където се открояват цифрите и символите. Гласовата функция може да се усилва и намалява, дори може да се изключва.

Апаратът работи с четири алкални батерии, което е гаранция за продължителна работа, без да се налага смяната им. Когато батериите започнат да се изтощават, на дисплея се изписва специален символ, придружен с гласово оповестяване. Апаратът може да работи и на ток, като е необходимо да поръчате допълнително адаптер за него.

Маншонът за този апарат е ергономичен, като е идеален за всеки тип ръка. Можете спокойно да си го поставяте сами на ръката.

Говорещият апарат за кръвно налягане е изключително удобен за пренос и съхранение. Опаковката му представлява луксозна чантичка с цип. Всеки апарат разполага с подробно ръководство на български език. Гаранцията е 24 месеца.